Какво трябва да знаем относно разнообразните типове автогуми съобразно необходимите свойства

Автогумите несъмнено са измежду основните съставни части за всеки автомобил. Вашите автогуми изпълняват функцията за създаването на максимална лекота и комфорт по време на шофирането на колата , и обещават защита , спрямо автогумите, както на водача, така и на всички околни . Когато искате да успеете да изпълните тези очаквания обаче, най-добре да заложите на точните автогуми. В следващите редове ще посочим базисните фактори, които е необходимо да бъдат взети под внимание при спирането в избора . Като допълнение, ще ви представим няколко ценни указания във връзка с последващите дейности по монтаж , така че всичко да премине по доказано най-добрия и благонадежден начин за вас.

Бърза доставка

– получаването на стоките от сайта ни нормално се реализира веднага в рамките на следващия работен ден. А ако точният тип гуми го няма в склада ни и е нужно в този момент да се внесе от Германия, срокът е до 10 работни дни.

Как да закупите подходящите автогуми?

Не е зле при подбора на автогуми да се наблегне на няколко много съществени детайли и качества. Тези детайли ще ви бъдат полезни да узнаете кои са най-подходящите и съответстващи автогуми за вашето превозно средство . Те стартират от размера и различните индекси на автогумите, и стигат до раздели като тяхната цена и цел . По-надолу в материала ще разберете всичко , което трябва разберете за посочените детайли, играещи съществена роля в момента на покупката.

#Важни критерии , които да вземе предвид в закупуването на автогуми

Размер – размерът логично е една от първите характеристики, които е нужно да се вземат предвид . За всеки вид кола си има уместен размер автогуми, най-често отбелязан в нейното ръководство . Не забравяйте да разгледайте това съдържание и имайте предвид посочените в него размери . Спирането на непасващ за автомобила ви размер автогуми може да донесе някои лоши последици при управление, като например извънредна консумация на енергия , стържене при завиване и т.н.

Товарен и скоростен показател – два поакзателя, които също са от съществено значение в процеса на търсене на автогуми. С какво в същност се свързват те? Товарният индекс е показател за тежестта , която тази автогума е способна да понесе . От своя страна пък скоростният показател улавя максимално приемлива скорост за наличната автогума. Или по друг начин казано, товарният и скоростният показатели представят крайните нива при задвижването на посочените разновидности и модели автогуми, с които всеки един водач е длъжен да се придържа.

Предназначение – под „цел“ имаме предвид в каква пътна обстановка често ще се прилагат набелязаните автогуми. Променящата се обстановка на пътя иска и различаващи се специфики и характерни черни от страна на автогумите. Автогумите, създадени за работа в градска обстановка, трябва да дават гаранция за по-лека консумация на гориво и максимално къс спирачен път. Ако обичайно минавате по магистрали или други главни пътища, най-важни за закупуването на автогуми са тяхната устойчивост на високи скорости, идеалното взаимодействие с пътната настилка и последващият комфорт при управление.

Стойност – съвсем нормално колкото по-доброкачествени автогуми планирате да поставите на своето превозно средство, толкова по-скъпа цена ще е нужно да платите за тях. И все пак проучете в подробности за какъв точно автомобил закупувате , къде принципно ще го шофирате и кои характеристики на автогумите са от най-важно значение за вас. По този начин ще можете да имате възможно най- доброто и задоволително за вас съотношение между цена и качество при пазаруването на автогуми.

Качествени автогуми 1
Качествени автогуми

Летни предложения автогуми

– съответстват най-добре на атмосферните условия през слънчевия пролетно – летен период в България . Материалите , от които са направени те, предпазват от изхабяване при силни скорости, както и повреждане вследствие на горещините . Монтирайки на колата си летни автогуми, бихте могли да бъдете убедени , че те ще останат в много добро състояние за доста дълъг период от време .

Всесезонни автогуми Изобретени с умисъл да се избегне досадната и ангажираща за много собственици на превозни средства смяна на автогумите на всеки шест месеца. Въпреки че не успяват изцяло да заместят зимните или летните такива, те обхващат голяма част от характеристиките на двата вида и обещават поддържането на необходимте равнища на сигурност при шофиране . От една страна всесезонните автогуми осигуряват сигурното придвижване на колата през зимата, а от друга – са издръжливи на познатите летни горещини.

Вижте каталога ни с автогуми 2
Вижте каталога ни с автогуми

Автогуми – полезно при монтажа

По естествен ред след покупката на нови автогуми, е време и за прикачването им към своето превозно средство. В този момент също има изпитани улесняващи методи , които би било удачно да се придържате към . Прегледайте кои биха могли да бъдат те в долните редове :

доверете се на специалисти – монтирането на автогуми е действие, което се налага да се извършва само и единствено от монтьори, работещи в автомобилни сервизи. Не правете опити да осъществявате ремонти на своя глава , защото всяка зле монтирана автогума е вероятно по-нататък да да бъде последица за доста неприятни пътни пришествия .

задните автогуми в изрядно състояние – задните колела принципно не се обвързват с волана на колата , което прави сцеплението с пътя още по-особено . Заради това е хубаво отзад да се сложат най-новите или доброкачествени автогуми изисквайки добър контрол върху автомобила и предотвратяването на затруднените ситуации на пътното платно.

Огромно разнообразие от автогуми 3
Огромно разнообразие от автогуми

Видове според сезона автогуми – функция и предназначение

Всеки период от годината се определя със своите отличителни белези във връзка с температурата и метеорологичната обстановка в заобикалящата ни среда . И свойствата на автогумите е нужно напълно да прилягат на точно тези метеорологични условия. Конкретно заради тази следственост на пазара се произвеждат зимни и летни автогуми. Всеки тип от двата е специализиран да съответства на съответното природно действие и обстановка на пътя . Както знаете съществуват и всесезонни автогуми, които до дадена степен съчетават характерните белези на зимните и летните модели. Нека да установим по кое точно се различават един от друг споменатите видове.

Намерете най-добрите оферти за автогуми 4
Намерете най-добрите оферти за автогуми

Ниски стойности

– в онлайн пространството ще намерите автогуми на изгодно ниски и стандартни за пазара цени. Нашите експерти ежедневно проследяват тенденциите на родния пазар в този смисъл , за да се осигури гарантирана изгода за верните наши клиенти .

Изключително добри автогуми 5
Изключително добри автогуми

Заповядайте да видите офертите ни за автогуми

Разгърнете каталога на сайта ни и потърсете съответните автогуми за съответния автомобил! Разгледайте и всички наши предложения:

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Най-добрите на пазара автогуми 6
Най-добрите на пазара автогуми
Най-добрите автогуми 7
Най-добрите автогуми
Най-добрите автогуми 8
Най-добрите автогуми
Каталог автогуми 9
Каталог автогуми

Бърза доставка
Как да закупите подходящите автогуми?
Летни предложения автогуми
Автогуми – полезно при монтажа
Видове според сезона автогуми – функция и предназначение
Ниски стойности
Заповядайте да видите офертите ни за автогуми

Leave a Reply