Интересни данни , които трябва да знаете за летните гуми

Сериозната роля на летните гуми

Безсъмнено е, че летни гуми са една от най-главните съставляващи части на колата и сигурна причина за това по какъв начин тя ще се котира на пътната настилка – летните гуми притежават неизмеримо многообразие , както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на предметните свойства . Статистиките сочат , вече много водачи на автомобили търсят летни гуми онлайн и имат желание да намерят актуален сервиз, където по най-удобния начин летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми препоръчания производител SYRON

Безсъдържателно е да се двоумите или тревожите за това какъв вид летни гуми да подберете , тъй като ние Ви представяме летните гуми на SYRON. С тях си подсигурявате увереност и класа. Летните гуми на компанията SYRON състоят се от немалко предимства достойнства на съответните условия пред всички други конкуренти. Изрично е , че нерядко на пътното платно има възможност да се породят неподозирани и неблагопроятстващи ситуации.

Летни гуми SYRON – добавъчни плюсове

Не можем да не обърнем внимание и на наличието на още множество привилегии на летните гуми SYRON по отношение на техните съперници , а именно наличието на: четири големи водни улуци , които обезпечават безопасността Ви при вече отбелязания аквапланинг; наклонени , околчести раменни повърхности, които се влияят незабележимо от пътната настилка и с помощта на които се прецизира шофирането и се намалява заплахата от някакво голямо обезобразяване; иновативната сликова смес, която отпимизира шофирането на неизсъхнала и суха настилка; резултатен дизайн, с помощта на който се осъществява равно разположение на натиска при завой и права, което все пак от своя страна прави изтъркването на летните гуми по-отмерено . Летните гуми на фирмата SYRON притежават други оригинални и сериозни отличителни белези . Допирната повърхнина на летните гуми, прецизираща оттеглянето на водата; сместа на предпазителя, която спомага за по-доброкачествено сцепление в изненадващи ситуации ; технологията , която редуцира деформирането на повърхностите на предпазителя на летните гуми при стандартно товарене и внезапно спиране – това са все неща, които вкупом с изредените до този момент такива, правят продавача на въпросните летни гуми изключително съревнователен и първокачествен , което от своя страна е предпоставката да се конкурира сполучливо с най-сериозните производители в сектора като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и други. Заслужава уважение и факта, че при производството на летните гуми на SYRON се вкарват в употреба доста по-олекотени материали, което свежда теглото на летните гуми до нищожното . Това дава възможност за по-обемен пробег и по-малък харч на гориво.

Информация за летни гуми 1
Информация за летни гуми

Летни гуми от продуктовата линия на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях са налични три възлови надлъжни цеви отгоре на предпазителя, които оптимизират отводнението и движението по влажна настилка. Тези летни гуми разполагат с плоскости на ламелите с различна дълбочина, което смалява звука и понижава съпротивлението при търкаляне. Още , дизайнът на улеите на раменната част на летни гуми BlueTech извежда водата и също така подобрява сцеплението при неизсъхнала настилка. Затварящите се плоскости по централни ребра от своя страна оптимизират солидността при сериозна скорост и смаляват съпротивлението при търкаляне. Възловите привилегии на летните гуми на SYRON BlueTech са продължителния пробег, оскъдното консумиране на гориво, слабото съпротивление при търкаляне и доброто сцепление при сухи и влажни пътни ленти . Летните гуми обезпечават необходимата продуктивност при абсолютно всички  режими на използване .

Информация за летни гуми 2
Информация за летни гуми

Летни гуми Syron – главни плюсове

Важно превъзходство на летните гуми на SYRON е, че в действителност с тях подчертано се понижава евентуалността за пораждането на аквапланинг или казано на по-елементарен език , т.нар. хлъзгане по вода. Така е, тъй като летните гуми на SYRON са с значително ниски степени на звук, лукс при управление , сцепление и поведение в завой. Сигурността на пътната лента е най-ценното нещо, от което има нужда един шофьор. В допълнение , SYRON са от онези търговци , които налагат в собствените си модели новата технология “COOLING EYE TEHNOLOGY”. Чрез нея гумата се охладнява като една оригинална защита против нейното загряване . Изводът от това е, че летните гуми механически стават използваеми за още по-мащабен пробег и значителна твърдост даже и при каране с голяма скорост.

Разгледайте летни гуми 3
Разгледайте летни гуми

Летните гуми Cross 1 Plus – преимущества за вашия автомобил

Летните гуми Cross 1 Plus състоят се по-твърда смес на предпазителя и вече помената методика за вторично охладняване „Cooling eyes”, предпазваща от аквапланинг. Системата на летните гуми Cross 1 Plus е предназначена за сериозна скорост, а самите те са годни и при неасфалтирани пътни настилки .

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – любопитни неща относно създателя Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са обновените свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те показват превъзходно сцепление и подвижност и обезпечават по-бързо пресичане по пробната отсечка. Тези летни гуми притежават смес на предпазителя със смола за по-успешно сцепление на сухо и незасъхнало; по-големи външни рамена за по-добро сцепление в завой; къси спирачни блокчета, които ограничават спирачния път, главно при значителна скорост; жилава нишка на коланите, които осигуряват по-благоприятна обратна връзка с пътната настилка и внимателно движение . Летните гуми Sport Maxx RT2 са безспорен специалист , щом като става въпрос за сцепление и прецизност на карането – това ги конституира като прекрасен избор за ситуации , в които се иска висшо представане и високо скоростна реакция. Летните гуми остават верни на философията на Dunlop “Forever Forward”, като показват ангажимента на производителя да създава увлекателно усещане от придвижването . Типа обхваща параметри от 17 инча до 21 инча.

Разнообразие от летни гуми 4
Разнообразие от летни гуми

Летни гуми от предложенията на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те са съставени от големи цеви за извеждане на водата и тръби по раменните плоскости за странично извеждане на водата. Този вид летни гуми притежава допълнително голям скоростен индекс и развита твърдост на вътрешната структура, като обезпечава запас от спокойствие при тежки обстоятелства.

Летни гуми SYRON – богата гама

Моделите за леки и 4х4 летни гуми на марката SYRON обхваща три особени типа летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Оферти за летни гуми 5
Оферти за летни гуми

Като край на нашия материал

Ние от Летни гуми ООД сме представители на компанията за нашата държава и ви предлагаме много висококачествени и достъпни оферти ! Разчитайте на офертите на Летни гуми ООД! Освен нашите предложения за летни гуми обърнете внимание на :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Намерете най-добрите оферти за летни гуми 6
Намерете най-добрите оферти за летни гуми
Най-добрите на пазара летни гуми 7
Най-добрите на пазара летни гуми
Вземете летни гуми 8
Вземете летни гуми
Намерете летни гуми 9
Намерете летни гуми

Сериозната роля на летните гуми
Летни гуми препоръчания производител SYRON
Летни гуми SYRON – добавъчни плюсове
Летни гуми от продуктовата линия на SYRON – BlueTech
Летни гуми Syron – главни плюсове
Летните гуми Cross 1 Plus – преимущества за вашия автомобил
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – любопитни неща относно създателя Dunlop
Летни гуми от предложенията на SYRON – Race 1 Plus
Летни гуми SYRON – богата гама
Като край на нашия материал

Leave a Reply