seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА СТРАНИЦИ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ НА ПЪРВА ПОЗИЦИЯ В GOOGLE

От 2006 г. SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД позиционира стотици уебстраници на първи места в Google и екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД повишава онлайн търговията им. Ако искате SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да изведе и вашия сайт на челни места, значи сте на правилното място!

През изминалата година с пазарната си капитализация от над $ 600 млрд. Google успешно изпревари Apple от водещото място в класацията на най-скъпите компании в света. И предполагате ли как? Благодарение на Adwords! За изминалата година 86% от постъпленията на Google или $79 400 000 000 произлизат от сайтовете в AdWords. Това е вашият капитал и инвестициите на всички малки и големи предприятия, които не само плащат на Google, но и печелят потребители от това.

SEO оптимизация с помощта на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД

Разполагате и с възможността да се помъчите да въведете насоките ни и сами като следвате описанията на тези страници. Ако имате служители, на които да възложите SEO оптимизацията, те задължително трябва да бъдат обучени, да бъдат консултирани и да бъдат контролирани при прилагането на целия проект на SEO оптимизация. Ние от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД разполагаме със знанията да направим SEO оптимизацията за вашата уебстраница! Първоначалните резултати изискват стриктно обучение за период от поне 3 месеца и делнична работа от поне още три месеца след това.

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

Каква е ролята на SEO оптимизацията?

По каква логика страниците се позиционират на първи позиции? Най-добрата новина е, че създаден е успешен модел – SEO оптимизацията. Той е полезен за всеки уебсайт, ще заработи и за вашата страница. Методът е seo оптимизацията.

За да излезе вашият уебсайт на чело, търсещата машина на Google се нуждае да намери в уебсайта ключовите думи, по които потребителите ви издирват. Тези изрази се налага да са в описанието, в URL-адреса, в тайтъла, в описанието и в названието на картинките. Освен описаните Google трябва да изнамери на магазина ви богато, свързано с клиента и периодично добавяно съдържание, както и линкове към уебсайта от разнообразни авторитетни страници. Вашият уебсайт задължително трябва да работи с правилна структура, sitemap, micro data, robots.txt, ssl сертификат и т.н. В заключение имате нужда да прилагате всички 252 заръки, описани от колектива на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в книгата На първо място в Google.

Какво сме постигнали до момента чрез SEO оптимизация

Google ни препоръча да не даваме обещание за първо място. Затова ние от екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД имаме възможността да заявим, че няма уебстраници, по които да сме извършили SEO оптимизация за шест месеца и които да не се появяват като първи резултати в Google.

По какъв начин се класираш като първи резултати? Когато всички останали останат след теб! Вашият уебсайт ще се класира пред всички останали когато има добра SEO стратегия, най-много качествени входящи линкове, най-качествената структура, страниците с най-добро съдържание, най-подходящо подбраните словосъчетания и най-често подменяното съдържание. Това не е тайна, а абсолютно възможна задача, която ние от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД можем да извършим и за вашия сайт!

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

Поради каква причина имате нужда от SEO оптимизация?

AdWords е най-успешният бизнес в света! Но все пак по-малко от 15% от кликовете в Google са към AdWords рекламите. Другите 85% от кликовете според Zero Limit Web са върху органичните уебстраници.

Ако си казвате: Идеално, значи няма да плащаме на Google – това не е добро решение! Щом сайтът ви не попада сред топ три – имате нужда да не прекъсвате да използвате Adwords! Това е истина, защото 84% от клиентите избират първите 3 резултата в търсачките, а само 1% – върху линковете на листите след водещата. Сега вече можете да предположите къде можете да прикриете труп – на втора страница в резултатите от търсенето! Вашият уебсайт някъде там ли е?

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация

Какво получавате от SEO оптимизацията?

Прилагаме методите от 2006-та година и чрез тях сме извели стотици сайтове на първи позиции в органичните, неплатени класации на Google.

По този начин уебстраниците са икономисали голяма част от месечните такси за AdWords, укрепили са продажбите си в пъти и са си докарали много нови посетители! Оптимисти сме, че експертите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще го реализират и за вашия уебстраница!

В някои ситуации вашата уебстраница може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато един уебсайт е на първо място в Google, там са привлечени много повече посетители, въпреки че това може да не генерира неизменно и до по-голям обем успешни сделки. Затова можете да разберете, че не само вашата страница има нужда от SEO оптимизация, но и бизнес моделът ви също се нуждае от оптимизация – например да обогатите текста на продуктите, стойностите, обслужването или целия user experience. За всичко това SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също има възможността да ви помогне.

Това звучи чудесно, но запознати ли сте, че само докато четохте това съдържание за SEO оптимизация, в Google са проведени над 25 млн. проучвания и са индексирани поне 21 000 нововъведени уебстраници. Конкурентните сайтове не спят! Недейте да спите и вие!

Експертите на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-върлите оптимисти за това, че и вашата уебстраница ще може да се появява на първи позиции в Google.

Всеки проект е несравним и същото е валидно за всяка уебстраница! Затова и вашата страница изисква несравнима SEO оптимизация и график, изготвена според компанията ви!

Свържете се с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Обадете се още днес на телефон 0884 725 333 за безплатни съвети за вашата SEO оптимизация и ще обсъдим позиционирането и на вашата уебстраница на първа страница в Google с помощта на SEO оптимизация!

Доверете се на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА СТРАНИЦИ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ НА ПЪРВА ПОЗИЦИЯ В GOOGLE
SEO оптимизация с помощта на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД
Каква е ролята на SEO оптимизацията?
Какво сме постигнали до момента чрез SEO оптимизация
Поради каква причина имате нужда от SEO оптимизация?
Какво получавате от SEO оптимизацията?
В някои ситуации вашата уебстраница може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

One thought on “seo оптимизация”

Leave a Reply