Възвръщане на свежестта на дерматологичния слой чрез микронидлинг терапия

Всецялото възобновяване на здравето и блясъка на дерматологичната тъкан в днешно време е възможно при пълна липса на хирургична намеса – микронидлинг процедурите ви очакват при нас . микронидлинг практиката е възможно най-малко грубо третиращ способ ,който цели премахване на несъвършените области от лицето , като омекотява показалите се фини щрихи и дълбоки неравности, чрез задействане на възраждащите способности в дерматологичната покривка ,както и стимулиране на образуването на колаген .

За кой вид кожа е най-уместна микронидлинг методологията ?

Посредством микронидлинг процедурата цялостният визуален ранг на епидермиса и дермата става по-добър , което се дължи на задействаното колагеново натрупване . Терапията е уместна за всички типове кожен слой, като това прави от нея уместен решителен ход за клиенти , които целят да отстранят недостатъците и да се сдобият с блясък .

Колко броя подлагания на терапията са потребни и след колко време се откроява положително последствие от микронидлинг?

Микронидлинг практиката притежава авторитета на една от най-издръжливите мерки за кожната повърхност . Нейният ефект може да продължи до една година . Ефектите от микронидлинга се забелязват с просто око още след стартовата процедура , като освен това за възможно най-добри резултати напътстваме да се приложат 3 или 4 манипулации ,вариращо според здравния статус на вашата кожна покривка. Радиовълнистата микронидлинг практика с ООД би могла да се приложи без да се взима под внимание сезона .

Времето, което трябва да си отделите за микронидлинг манипулацията се колебае между 30-40 минути и скоро след терапията ще стане възможно да насочите поглед с лекота към всекидневните си дейности .

Изключително качествен микронидлинг 1
Изключително качествен микронидлинг

Какво е в същността си ООД микронидлинг?

Възхитителните последици , които новоразработената и успешна микронидлинг терапевтична техника – ООД предизвиква , са обусловени от многорежимното дело на апарата , който помества в себе си микронидлинг с радиочестота и LED лампи. ООД маха трудно отстранимите бръчки и резки по кожата , осезаемо я прави мека и еластична и съживява , уплътнява порите ,а също така и отстранява следите от гнойни мехурчета, текущо себумно възпаление и някои пигментни петна . Микронидлингът е извънболнична дерматологична терапия , което носи смисъл, че при нея няма намеса от страна на хирургията и редовните безпокойства.

Какво е необходимо да знаем преди да пристъпим към микронидлинг практиката ?

Микронидлинг методологията е нежелателна при :

– носещи плод и жени с активна кърма

– хора, боледуващи от автоимунни заболявания

– наранена кожна повърхност

Как да снижим риска от нежелани ефекти след микронидлинга?

С края на работещата на високи честоти микронидлинг терапия се изисква да съблюдавате съветите на вашия лекуващ дерматолог , с цел да достигнете оптимален ефект и освен това да предотвратите появата на нежелани косвени реакции .

При грешно прилагане на действия върху кожния слой след микронидлинг е вероятно да се зародят странични реакции . За да не стигате до тях , ние, консултантите на ООД съветваме :

– Да се избягва употребата на експанзивни хигиенизиращи продукти

– Да се страни от действието на агресивна слънчева светлина

– 24 часа след края на манипулацията да не се използва декоративна козметика , освен в случай че вашият кожен лекар не ви е казал нещо различно

– Вечерните часове след манипулацията е допустимо да се влага в кожата единствено серум

– Да се избягва физическото натоварване в насрочения ден за практиката

– Да не се практикуват масажи , излагания под сгорещен въздух и пара до седмица след микронидлинга

– Вероятно е в третираната местност да се появят пъпки , които ще се заличат в период от пет до седем дни след микронидлинга

– Ако има събитие или условие , което Ви създава безпокойство в период от 2-3 денонощия след микронидлинг интервенцията и имате съмнения, че е следствие от нея , моля, потърсете контакт с нас

Разгледайте повече за   микронидлинг 2
Разгледайте повече за микронидлинг

Какво е в същността си въпросният лечебен микронидлинг?

При работещата на високи честоти микронидлинг методология специално лечебно устройство с нежни , позлатени игли осъществяват много на брой малки отвори на кожната обвивка . Като резултат се извикват оздравителните ходове ,като се подклажда образуването на колаген . Чрез дупчиците нашият дерматологичен слой безпроблемно оползотворява важните за нея съставни вещества, между които неразтворим полимер , полезни вещества и съединения , които захранват и освежават натуралния й визуален чар .

Повече за  микронидлинг 3
Повече за микронидлинг

Бонусите от прилагането на ООД микронидлинг

Радиовълнистата микронидлинг намеса представлява усъвършенстван начин за цялостно подмладяване на кожната повърхност . Сред най-силните бонуси е , че е възможно да се използва не единствено за несъвършенствата на лицевата фасада , но и за козметично обработване на несъвършени образувания в останалите части на плътта . Посредством микронидлинг намесата кожата в третирания ареал изглежда еластична , богата на влага и свежа . Методологията бива светкавична , несъпътствана от неприятни усещания и без възстановителен етап . Мястото се третира с местна анестезия ,наподобяваща паста , която се полага двадесет минути до половин час преди микронидлинг третирането и гарантира възможно най-голям комфорт .

Най-добрия микронидлинг 4
Най-добрия микронидлинг

Какви са смайващите последици , които микронидлингът оставя?

– стягане на порестите места

– елиминиране на дирите на младежко възпаление под формата на акне

– заличаване на деликатни гънки и закривености

– понижаване на обема на пигментните белези

– възвръщане на еластичността и стегнатия вид на кожната покривка

– изравняване на колорита на кожата

Възползвайте се от микронидлинга! В този момент !

Поискайте час за прием при специалист по дерматологично здраве от ООД и се консултирайте по всички онези неизвестности , които ви вълнуват . При някои обстоятелства предварителният разговор със специалист с нужното образование и опит се оказва определящ при мотивирането на избор . Освен микронидлинга, открийте и останалите козметични услуги, които предлагаме:

хиалуронови филъри
ботокс
криолиполиза clatuu
лазерна епилация
лечение на акне
премахване на стрии
химичен пилинг
премахване на целулит
плазмолифтинг 

Разгледайте повече за   микронидлинг 5
Разгледайте повече за микронидлинг
Най-добрите оферти за микронидлинг 6
Най-добрите оферти за микронидлинг
Най-предпочитаната процедура- микронидлинг 7
Най-предпочитаната процедура- микронидлинг
Качествен микронидлинг 8
Качествен микронидлинг
Изключително качествен микронидлинг 9
Изключително качествен микронидлинг
Изберете нашите предложения за микронидлинг 10
Изберете нашите предложения за микронидлинг

За кой вид кожа е най-уместна микронидлинг методологията ?
Колко броя подлагания на терапията са потребни и след колко време се откроява положително последствие от микронидлинг?
Какво е в същността си ООД микронидлинг?
Какво е необходимо да знаем преди да пристъпим към микронидлинг практиката ?
Как да снижим риска от нежелани ефекти след микронидлинга?
Какво е в същността си въпросният лечебен микронидлинг?
Бонусите от прилагането на ООД микронидлинг
Какви са смайващите последици , които микронидлингът оставя?
Възползвайте се от микронидлинга! В този момент !

Leave a Reply