Мезотерапията – подходяща процедура за цялото тяло

По принцип техниките по мезотерапия се групират на два основни типа – за лицето и за тялото. Е, мезотерапията за физиономията е насочена към подобряване и освежаване на лицето, гарантирайки ѝ по-добър и красив външен образ. Освен това, мезотерапията за тяло включва и други ценни предимства, в това число активиране горенето на излишните мазнини. Нека чрез текста да научим задължителните данни, които да запомните за видовете мезотерапия:

1. Мезотерапия за лице – този тип мезотерапия се използва за лицето ви, шията и деколтето. Целта е да поднесе на тази зона ценните витамини, минерали и други полезни вещества . Дали е наложителна мезотерапията за лицето ви? Запомнете, че с всеки нов рожден ден по кожата на лицето се заформят най-различни белези на стареене. Въпросните да по принцип отслабване на кожата, изчезване на нейната младост, различие на нюанса и, неизбежно, възникване на бръчки. Мезотерапията ще ви подпомогне да избегнете въпросните ужасни последици и да удължите чистия и естетичен външен вид на вашата физиономия. Последиците от използването на мезотерапията за лицето ви спомагат за дълго пълно ободряване на кожата, отърваване от фини бръчици и линии, а също и изчистване на нежеланите торбички и тъмни петна около очите. Това е дребно чудо, оформящо лицето да изглежда близко до ново.

2. Мезотерапия за тяло – вече знаете, мезотерапията за човешките тела е различна от гореописаната по своята задача и употреби. Процедурата служи най-общо към смъкване на повечето мазнини и достигане на съответната област от човешкото тяло в мечтаните мерки. Въпросният напредък действа като въздейства на алфа – и бета – рецепторите на мазнините и техните клетки. Можем да ви обясним по най-простия възможен начин как точно работят тези рецептори. Нека кажем, че рецепторите имат функции като начална и крайна врата за мазнините. Иначе през алфа – рецепторите мастните клетки взимат мазнини на склад, докато бета – рецепторите ги извеждат ако се нуждаем от повече количество сили . В този момент действа мезотерапията като активност. Сложените посредством мезотерапията нужни вещества засилва дейността на бета – рецепторите за заличаване на мазнините и съответно намаляват последвало връщане на мазнини в клетките чрез алфа – рецепторите. Ето така се достигат немалко положителни за човешкото тяло следствия. Спрямо конкретната зона на употреба на мезотерапията, същите метани качества могат да включват затягане и извайване на коремната преса, бедрата, задните част или горната част на ръцете. Освен всичко, чрез мезотерапията ще се обещава махане на целулита и намаляване на телесните обиколки. Е, ако се нуждаете от хубаво и здраво тяло, мезотерапията ще ви свърши работа за постигане на целта ви.

Какви са противопоказанията за излагане на мезотерапия?

Както за общо взето всички/ за повечето сеанси, за мезотерапията , естествено, се знае за някои опасности. Те касаят най-вече за определени хора: бременни жени и жени в процес на кърмене, страдащи от онкологични състояния и страдащи от всекидневно сърцебиене или губене на съзнание. При този тип хора не се препоръчва ползването на мезотерапията като процедура. Също така се ясни и друг вид проблеми, за които без свян трябва да се консултирате с медицинското лице, което сте избрали. Това са алергични проблеми или пък програма на лекуване със вещества със съдоразширяващи свойства. Ако вие сте в тези ситуации, доверете ги с лекаря, за да можете да разгледате заедно шансовете и рискованостите при евентуално прилагане на практика по мезотерапия.

Най-добрите оферти за мезотерапия 1
Най-добрите оферти за мезотерапия

На колко сесии по мезотерапия е добре да заложим?

Най-често процедурите по мезотерапия се правят в съвкупност от до три за лицето и минимум 4 и максимум 10 за тялото . Да, акуратният брой на въпросните процедури се обвързва основно от вашите персонални изисквания и нужди. Времевият диапазон при процедурите по мезотерапия варира от поне една до три седмици. След приключване на съответния сеанс по мезотерапия с вече определените на брой сеанси, нова такава се извършва най-малко след 180 дни. Подробно изговорете с избрания от вас специалист обема на сеансите по мезотерапия и търсените финални резултати. Също фиксирайте програма за тяхното правене, кореспондираща както на вашата програма и условия, но и на необходимостите за ефективност на мезотерапията.

Полезни съвети за мезотерапия 2
Полезни съвети за мезотерапия

Как е възникнала мезотерапията

Преди да поговорим повече информация за всички реализации и характеристики на мезотерапията, ще ви опознаем общо с началната точка на нейното възникване и разрастване. Като процедура мезотерапията е анонсирана и използвана през 1952 г. от Мишел Пистор, познат тогава медик от Франция. Вярно е, че намирането на мезотерапията се реализира неочаквано. В кабинета на лекаря идва мъж с астматична криза , имащ нужда от спешна медицинска помощ. Тогава обаче медикът няма на разположение необходимите инструменти. По тази причина френският медик преценява, че е нужно да действа бързо, за да си даде малко време за мислене. Специалистът хваща строшена спринцовка с четиримилиметрова игла и вкарва нужния медикамент. Потресът му е голям, когато страдащият не просто се чувства по-добре, а на всичкото отгоре и няма следа от пристъпа. Естествено, докторът описва откритието си на Карно, който е негов колега. Двамата заедно провеждат редица изследвания, в помощта на които се ражда нови терапевтични игли с дебелина 4 мм , които се въвеждат в дейността мезотерапия.

Нужно е да минат повече от три десетилетия, преди мезотерапията категорично да бъде припозната за техника на официалната медицина. Признанието е факт през 1987 г. благодарение на Френската Медицинска Академия. В началото мезотерапията влиза в употреба почти само при успокояване на контузии при спорта или проблеми от ревматоиден характер. После тя намира мястото си и в медицината в естетичния сектор под формата на способ за регенериране на човешката кожа, бой с оплешивяването, заличаване на целулита, лишаване от мазнинни излишъци в проблеми области от вашето тяло и т.н. Полезността на мезотерапията и безспорните облаги, които технологията носи на всички, бързо разпространяват нейната популярност. Скоро нейната известност преминава държавни граници и се налага в различни държави в Европа. И стигам до днес, когато вече мезотерапията е често избирана техника за подобряване кожния вид по цялата планета. Безспорните безспорни постижения, липсата на болка и неприятни ефекти при тази технология, правят мезотерапията дълготрайно „рамо до рамо“ с бъдещото развитие на естетичния сектор.

Предимства на мезотерапия 3
Предимства на мезотерапия

Какви са плюсовете на мезотерапията?

При положение че посочихме най-важните от приложимостите на мезотерапията, стана задължителният миг да групираме и нейните главни превъзходства за клиента/ всеки клиент. Преимуществата започват от сравнително леката за употребяване и незначителна откъм усещания процедура на поставяне на мезотерапията, и стигат до невероятните резултати върху кожата и цялосното излъчване на човека, обещани от нея. Ето накратко защо мезотерапията е най-добрият избор за вас:

1. Мезотерапия: действие без никаква болка – това, в което реално се изразява мезотерапията, е инжектиране полезни вещества в зони с проблеми от човешкото лице и човешкото тяло. Същата процедура е сравнително лесна за правене и заедно с това изцяло неусетна за клиента. Затова и не е необходимо да се тревожите за възникване на силна болка или някакви противни състояния паралелно с мезотерапията. Онова, което е възможно да усетите, е леко боцкане или парене в проблемната област.

2. Мезотерапия: отсъствие на опасност за вашето здраве – допълнително много ценно превъзходство на мезотерапията, което трябва да знаете. Мезотерапията не се асоциира с нула опасни странични действия или опасни моменти. Хиалуронът, витамините и като цяло всички подхранващи вещества, използвани в мезотерапията, не носят опасност за организма ни и се възприемат без проблем ./ идеално от него. В този смисъл има незначителна вероятност от проявяване на алергии и идентични досадни ефекти.

3. Мезотерапия: резултатност – много ясно, полезността е най-желаното качество за съвременната процудира по разкрасяване. Бъдете спокойни, че мезотерапията ще ви я даде. Практиката по мезотерапия е подходящо средство за борба с различни проблеми на кожата – като се тръгне от стареенето на кожата и намаляване на еластичност, и достигайки до пъпки, поява на цветни петна. Нещо повече, мезотерапията е най-доброто решение за премахване на излишните килограми и подобряване на здравето ни и здравословното състояние на определени зони от човешкото тяло. Извън това дали става въпрос за лицето или пък различни части от тялото, мезотерапията ви гарантира високи и ефективни последствия.

4. Мезотерапия: допълнителни придобивки – както вече разбрахте от частта „Мезотерапия – най-важни особености и приспособления“, мезотерапията е идеална за човешките тела в много аспекти. Ето и причинатанасочвайки се към мезотерапия за премахване на зачервявания и поява на петна, вие ще добиете и различни полезни реакции. От една страна, мезотерапията сътрудничи за по-качествената циркулация на кръвта към обработената област. В плюс, напълно вероятно мезотерапията да помогне за смекчаването на различни болки и мускулни проблеми в зоната. Избирайки мезотерапията, вие вървите в посока към постигането на здраво, добре оформено и изящно тяло.

5. Мезотерапия: резултати за дълго време – най-често последствията от мезотерапията са видими най-рано седем дни след първата манипулация. В зависимост от проблема, който се оздравява, се правят една или две манипулации по мезотерапия календарна година. Всяка от манипулациите по мезотерапия се съпътства от терапии за подсилване през няколко месеца. Мезотерапията носи много дълготрайни промени спрямо състоянието и външния вид на кожата. За да постигнете това вие трябва да се потрудите. Стабилните реакции от мезотерапията зависят от спазване на подходящи диети и здравословен живот от всички клиенти. Така че ще ви посъветваме да сте винаги отговорни към здравето ви, за да гордеете с действително максимална ефективност от мезотерапията като технология.

Полезни съвети за мезотерапия 4
Полезни съвети за мезотерапия

Истина ли е, че сеансите по мезотерапия не болят?

Така е, манипулациите по мезотерапия изобщо не болят на всички. За да го разберете напълно , се сетете какво в действителност е същината на мезотерапията. Нищо и никаква инжекция, със съдействието на която в организма ви се вкарват положителни и хранителни вещества разрешаващи най-честите проблеми с кожата – от загрубяване и загуба на еластичност на кожата, до акнеична кожа, различни пигментации и поява на цветни петна. Затова наистина притесненията са излишни. Техниката по мезотерапия по никакъв начин не се обвързва с появата на болезненост или неприятни емоции. Единственото, което бихте усетили, по-скоро е кратко пробождане или усещане за парене.

Препоръки за мезотерапия 5
Препоръки за мезотерапия

Мезотерапия – съвети и препоръки

Ще ви представим практични съвети за ситуациите, когато ще сте подложени на мезотерапия. Съветите са свързани с това какво трябва и какво не е нужно да се върши непосредствено преди и след мезотерапията, а и с начините за по-голямо удължаване на резултата от процедурите. Предлагаме ви основните ни съвети към всички, избрали мезотерапията:

– само в лекарски кабинети – ето го първия и реално най-полезен съвет, отнасящ се до мезотерапията, който да не омаловажавате. Мезотерапията е необходимо да се практикува изключително в при лекари специалисти или клиники, специализирали в тази сфера. Не се залъгвайте от това, че инжектирането се извършва сравнително лесно и бързо. Не забравяйте, че са важни здравословното ви състояние и красив външнен вид, и не е добре да ги оставяте на съмнителни лица.

– максимално много информация – не се притеснявайте да попитате и да настоявате за колкото се може повече информация за практиката по мезотерапия, която предстои да ви бъде сложена, и съдържащите се в нея различни субстанции. Ако знаете всичко което ви предстои, най-добре. Хубаво ще е например да поискате информация що за субстанции ще ви вложат. Поискайте да знаете дали продуктите са донесени специално от производителите или оторизирани подизпълнители, разбира се, има ли гаранции за тяхното качество. В случай че процедурата по мезотерапия доказано се върши в съответствие с най-добрите настоящи образци в тази област, специалистите няма да имат нищо против да са максимално изчерпателни в отговорите на всеки въпрос.

– не се подмамвайте по финансовите параметри за мезотерапията – ако се случи така, че ви намекнат за извършване на процедура по мезотерапия на прекалено снижена сума от другите в тази сфера, се замислите дали рискът е оправдан. Лично ние ви предлагаме да не се примирявате с качествената манипулация по мезотерапия, затова защото това по-натам може да доведе до получаване на нежелателни и даже опасни следствия за кожата на вашето тяло.

– тъкмо преди мезотерапията – намират се определени субстанции, които е препоръчително да не се взимат непосредствено преди извършването на процедурата по мезотерапия. Под „буквално“ в този контекст наблягаме на 24 часа по-рано от самата практика. Какви са тези непрепоръчителни течни вещества? Като такива можем да посочим аспирина и всякакви вещества за съдоразширяване, разбира се, и различни алкохолни напитки. В определени случаи приемането на споменатите неща преди мезотерапия може да води до досадни следствия за здравословното ви състояние.

– веднага след мезотерапията – след извършване на технологията по мезотерапия, е нужно да спазвате правилата и положителни хрумвания. На първо място, часове след приключване на мезотерапията избягвайте да си слагате грим. Къпането и също така измокрянето на работеното място повторно е грешка. Другият ни съвет към всеки клиент важи за повече времетраене, а именно 2 денонощия или пълни 48 часа след завършване на манипулацията по мезотерапия. Постарайте се в посочения интервал да не практикувате спортове или правите интезивни физически упражнения , които ще доведат до червени лицеви петна, но и да не се подлагате на каквито и да е процедури с топлина сауна, парна баня.

– гарантирайте си дълготрайни резултати – както помните, постигането на дълготрайни реакции от практиката по мезотерапия силно е обръзана с вашите персонални постъпки и навици. Подсилването на плюсовете на мезотерапията е силно прикачено към следенето на определени хранителни програми, опазването на тялото във форма и без изключение стриктен здравословен житейски път. За повече инфо относно най-добрите съвети след приключване на техниката по мезотерапия, се обърнете към вашия специалист.

Изберете мезотерапия 6
Изберете мезотерапия

Каква роля изпълнява хиалуроновата киселина в мезотерапията?

Както няколко пъти вече казахме в целия текст, заедно с всички полезни вещества, в мезотерапията се използва и хиалурон. Въпросната се явява много чудесна алтернатива не единствено и само за мезотерапията, също и за всякакви манипулации в разкрасителната козметична индустрия. Налице са немалко причини за това. За старт, хиалуроновата киселинна субстанция е напълно натурална съставка, образуваща се от организма ни при обичайни обстоятелства. Освен всичко въпросната се състои от специални особености спрямо поддръжка на кожното овлажняване, засилване на нейната еластичност и бавене на състаряването. Предлагаме ви генералните предимства на хиалуронът, приспособяват ползването ѝ в мезотерапията толкова ефективно за клиента:

1. Безвредна за никой човек – хиалуроновата киселинна субстанция е киселина, синтезираща се в организма ни. Това прави инжектирането ѝ едновременно с мезотерапията категорично сигурно. Киселината се приема много леко от тялото и не предизвиква никакви сериозни алергични състояния или други странични ефекти. По каква причина реално е нужно на човека инжектирането на хиалуронова киселинна субстанция посредством мезотерапия или други терапии? Истината е, че с годините процесът на получаване на хиалуронова киселина, за който прочетохте, силно намалява. По този начин оказва негативен ефект върху общия вид, гъвкавостта и хидратирането на кожата. Даването на повече хиалурон със съдействието на мезотерапията действа за задържане на младежкия вид на кожата и премахване на кожни проблеми от най-различно естество.

2. Бързи и ефективни постижения – инжектирането на хиалуроновата киселинна субстанция в мезотерапията и различните козметични процедури дава навременни и реални последствия за клиента спрямо състоянието и външния вид на кожата му. Съответните навременни и качествени последствия се гарантират при най-различни употреби на киселината с хиалурон в тази посока. Независимо дали става въпрос за цялостно подновяване на кожата, нейното по-добро овлажняване или пък махане на различни видове бръчки, хиалуроновата киселинна субстанция ще бъде полезна. Същите свойства на хиалуронът я превръщат в предпочитана и приложима в сесиите по мезотерапия. Бъдете убедени, че мезотерапията с киселина с хиалурон ще ви осигури мечтаните ефекти и ще преобразува видимо цялостния вид на кожата.

3. Пазене на качествените резултати – още едно категорично полезно последствие на киселината с хиалурон, превръщащо я изключително подхождаща си за мезотерапия и различни козметични манипулации. Позитивното действие на хиалуроновата киселина по отношение на всяка кожа е валидна за особено удължен период от време. Като този ефект в повечето случаи трае от половин до една година и дори повече. След изтичането на този период, без никаква опасност може да се назначи допълнителна практика по мезотерапия или някаква друга процедура на козметиката с наличие на хиалуронова киселинна субстанция, за да се укрепи здравият и хармоничен вид на нашата кожа.

4. Лесно и безболезнено прилагане – за финал, процесът по инжектиране на хиалуроновата киселинна субстанция в организма е безспорно прост и в същото време безболезнен за клиентите. В повечето случаи той продължава в най-много четвърт час. Без значение дали се говори за мезотерапия, попълване на бръчки или най-различни манипулации чрез хиалуронова киселина, няма сериозни болки или неприятно усеане за клиентите. Както обяснихме, само може да чувствате леко убождане или затопляне на третираната област. Тези реакции логично отшумяват скоро след приключване на инжектирането.

В Мезотерапия ЕООД можете да сте категорично уверени в качеството и защитеността на правените сесии по мезотерапия. Нашите професионалисти се отличават с богата квалификация и сериозна подготовка в този бранш, а изделията, които използваме за мезотерапията, са само и единствено с най-доброто качество. Повярвайте на Мезотерапия ЕООД и ще се радвате на идеални последици спрямо хубавия и здравословен външен вид!

Филъри за лице

Филъри за скули

Ринопластика

Хиалуронова киселина

Ботокс

Ботокс цена

Филъри за устни

Хиалурон в устните

Почистване на лице

Повече за  мезотерапия 7
Повече за мезотерапия
Полезно за мезотерапия 8
Полезно за мезотерапия
Полезни съвети за мезотерапия 9
Полезни съвети за мезотерапия

Какви са противопоказанията за излагане на мезотерапия?
На колко сесии по мезотерапия е добре да заложим?
Как е възникнала мезотерапията
Какви са плюсовете на мезотерапията?
Истина ли е, че сеансите по мезотерапия не болят?
Мезотерапия – съвети и препоръки
Каква роля изпълнява хиалуроновата киселина в мезотерапията?

Leave a Reply