Дрехите Jack and Jones – известни в целия свят, но не и в България – информация за дрехите Jack and Jones

Виждали ли сте страхотните дрехи jack and jones? А фирмата , която предлага дрехи jack and jones принципно? Не обръщайки внимание на това, че у нас тя да не е в редиците на най-разпознаваемите, си определено си заслужава да опознаеш нейните продукти и да намериш точно тези сред тях, които отговарят на твоя собствен стил и светоглед!

Разгледай и ти!

Дрехите Jack and Jones за мъже, които ще срещнеш в продуктовия ни каталог , са сред най-продаваните на бранда, така че доказано са си отвоювали чуждестранното одобрение . В тяхното число са класическите блузи с къс ръкав от колекцията дрехи Jack and Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те зарадват с фин плат от пухкав памук, късите панталонки JCodonde Sweat Shorts Easter и анцугът , подходящ за спортни активности, JJTNumber Sweat Pants. Подходящи за по-мразовития период от време са блузите JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и блузата с качулка и цип JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са пухкави и много еластични , но не дразнят кожата . Към линията дрехи Jack and Jones Core принадлежат и якетата на марката JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двете са водоустойчиви и защитават от вятъра, подхождат на абсолютно всяка визия и имат много джобове, които са създадени , за да събират на едно място всичко необходимо .

Най-добрите дрехи Jack And Jones 1
Най-добрите дрехи Jack And Jones

Колекцията дрехи Jack and Jones Core

Дрехите Jack and Jones Core ще те пренесат в уличната култура на града. Типични за тях са наличието на много изображения, подобни на графити , използвани при направата им, и иновативните детайли . Тъканите са качествени, а основните цветове – класически, за да може орнаментите да се откроят по-отчетливо . Колекцията дрехи Jack and Jones Core комбинира обикновената и ежедневната визия чрез модели , като „anti-fit“ дънки, блузи с къс ръкав с нарисувани картинки, характеризиращи културата на улицата, суитшърти , обувки и тънки пуловери. Иновативната визия на дрехите Jack and Jones бива постигната с помощта на изрязани шевове и други технически орнамента, минималистична гама от цветове, неутрални нюанси, съчетани с дръзки, изпъкващи цветове, които провокират интереса и безсъмнено не остават без внимание. Линията дрехи Jack and Jones Core отговаря на интереса на младите мъже , които се ръководят от актуалните тенденции в модата . Лайфстайла в града и активният начин на живот личи ясно , съдейки по начина им на обличане .

Ефектни дрехи Jack And Jones 2
Ефектни дрехи Jack And Jones

Линията дрехи Jack and Jones Tech

Колекцията дрехи Jack and Jones Tech се опитва да предложи максимално удобство за всекидневието , без, разбира се, да прави компромис с висококачествените тъкани , които са нужни за изработката им . Именно сред точно тези дрехи Jack and Jones се причисляват предложенията за спорт на бранда, които вероятно ще предизвикат интереса ти ! Вдъхновени от натоварения лайфстайл, който хармонира между спорта, модата и удобното облекло , дрехите Jack and Jones Tech подхождат за всякакви климатични условия през пролетта, лятото, есента и зимата. Те ще бъдат подходящи за мъжете , които държат на добрата изработка и комфорта, предпочитат спорта , но не са готови да пренебрегнат добрата визия. Абсолютно всички дрехи Jack and Jones от точно тази серия са подходящи за активности навън и сред природата , а прибавените елементи са иновативни и имат за цел да те подпомогнат в най-голяма степен , когато си в такава среда .

Дрехите Jack and Jones са харесвани не само в Европа , но и навсякъде по света

Както можеш да узнаеш и в предходната ни статия, насочена към марката, дрехите Jack and Jones успяват да придобият престиж не само в ЕС , но и по целия свят . Брандът поддържа партньорски отношения с други компании , обединени от сходни идеи и споделящи еднакви ценности. Дрехите Jack and Jones са насочени към по-младите и активни хора, точно като теб, които се съобразяват с трендовете на модата и държат начинът им на обличане да наподобява точно на тях. Дрехите им съчетават класическата визия с властващите към настоящия момент писъци на модата , за да бъдеш на тяхна страна за постоянно , като почитател и поддръжник .

Каталог дрехи Jack And Jones 3
Каталог дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са подходящи за винаги

Дрехите Jack and Jones са подходящи за пролетта, лятото, есента и зимата – създават се новаторски дизайни от модерни и различни материи тениски и ризи, в многообразни гами или с прибавени орнамента, известни в точно определения етап на лансиране на пазара на колекцията . Тъкмо за тази конкретна колекция дрехи Jack and Jones, фирмата работи в близко сътрудничество с малък брой влюбени в това, което правят снабдители, които осигуряват максимално добро качество на финалния продукт . С помощта общата им работа , дрехите Jack and Jones се превръщат в необходими за облеклото на всеки един човек , подходящи за какъвто и да е повод . Дрехите Jack and Jones Premium подхождат на мъже със съвременен лайфстайл и елегантен външен вид – такива , които се налагат класическата линия, но в по-съвременна и тренди вариация.

Изберете дрехи Jack And Jones 4
Изберете дрехи Jack And Jones

Стилът дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са инспирирани от градската поп култура – стилът е любопитен и различен , от начина на обличане струи жизнерадост , а инспирацията за тях е от най-модерните течения. Те са много качествени и съчетават в себе си комбинация от цветове и начини на обличане, даващи ти шанса да изградиш всяка визия така, както ти предпочиташ! Дрехите Jack and Jones Originals са дръзки и индивидуални, които подхождат на хората , които не се плашат да изпъкнат сред тълпата . Подходящи са за модерните мъже , които много често съчетават всякакви стилове в елементите и орнаментите на дрехите си. Колекцията Jack and Jones Originals включва цветни дрехи, като блузи с къс ръкав с щампи, блузки за всеки ден , спортни блузи с качулка и цип и дънки .

От създаването си до днес дрехите Jack and Jones са преминали през 5 самостоятелни линии

От създаването си до днес дрехите Jack and Jones са преминали през 5 автономни линии на бранда – дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, дрехите Jack and Jones Premium, дрехите Jack and Jones Originals, дрехите Jack and Jones Core и дрехите Jack and Jones Tech. Заедно, всички тези линии целят да обединят абсолютно всички стилове , възгледи и идеи , но се разграничават един от друг, за да прилягат на различните предпочитания и стилове на обличане .

Нашият каталог с  дрехи Jack And Jones 5
Нашият каталог с дрехи Jack And Jones

Присвои нещо за своята визия

Успяхме ли да провокираме твоя интерес ? Искрено очакваме да е по този начин! Дрехите Jack and Jones са направени с голямо внимание към използваните тъкани и изработените детайли , за да обхванат различните стилове и уникалната индивидуалност, която да ти допадне и да подбираш сред многобройните оферти. Компанията истински заслужава да бъде оценена и в страната по начина , по който се е наложила и в останалите страни .

Прегледайте и повече наши продукти и комбинации от дрехи :

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Оферти за дрехи Jack And Jones 6
Оферти за дрехи Jack And Jones
Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones 7
Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones
Най-добрите дрехи Jack And Jones 8
Най-добрите дрехи Jack And Jones
Ефектни дрехи Jack And Jones 9
Ефектни дрехи Jack And Jones

Разгледай и ти!
Колекцията дрехи Jack and Jones Core
Линията дрехи Jack and Jones Tech
Дрехите Jack and Jones са харесвани не само в Европа , но и навсякъде по света
Дрехите Jack and Jones са подходящи за винаги
Стилът дрехи Jack and Jones Vintage Originals
От създаването си до днес дрехите Jack and Jones са преминали през 5 самостоятелни линии
Присвои нещо за своята визия

Leave a Reply