Пролетни вълнения в новите за детски рокли

С нетърпение ще ви представим най-новата серия детски рокли на „Точици“ , съдържаща фини и удобни модели прилягащи за целодневни предизвикателства, както и за важни поводи . Уникалността на фрагментите ще ви изпрати в невероятен свят от вълшебства и да се влюбите в пролетните детски рокли.

Детски рокли за бебета

От векове назад и до днешни дни роклята се признава символ на женственост и шикозност . От най-крехка възраст така ни учат да усещаме себе си чудесните модели рокли. Роклите за деца до 2 години , игра на неповторими цветови гами с доброкачествени изработки, даващи гаранция детското удобство . Забележителни са моделите детски рокли с филмови герои . Роклята с Елза, напълно като анимационната звезда , е популярна сред предпочитанията на децата . Разбира се , имаме оферта и за почитателите на другата анимационна приятелка – Ана. Моделът на Ана е от памучна материя и с вълнообразни елементи около врата . За максимална изящност , се съчетава с пепеляво болеро . Друга разновидност за сектора до 2 години са електриковите детски рокли с минзухари голи рамене. Леко раздвижени и с закопчаване от фронтална страна , десените са идеално вписващи се в продължителните летни забави .

детски рокли 1 Разнообразие от
детски рокли

Пролет на „Точици“

„Точици“ е фирма произвеждаща модерни детски дрехи, играчки, аксесоари – всичко от което един малчоган изпитва необходимост . Вече над десет години не спират да удивяват с качествени и излъчващи стил колекции на задоволителни цени. Както всеки нов сезон и тази година новите модели са сътворени от детски рокли за девойките и елегантни костюми за младежите .

Детски рокли за ежедневието

Младите девойки обичат да изглеждат забележими, добро решение на проблема са ежедневните детски рокли. Страхотен избор се оказва типа с пандели. Изработката е от лен и памук с с най-добро качество, а панделките – аксесоар са ушити по образец на детска картина. Разкроението пада леко под талията и позволява активни движения. Още едно предложение е роклята с Мики Маус и пола – балерина. Впечатляващата щампа създава разчупен вид , а балеринката от нежни воали и мек тюл продължава наслагващата се шикозност . Тази дреха може да закупите в червено, жълто и розово. Добър за всекидневието на една малка дама са джинсените разновидности детски рокли с къси ръкави. С шоколадово кафеникав нюанс , лека материя и дължина спускаща се до коляното, ще се превърне в любима на всяка малка госпожица . Измислена за безгрижни детски игри и танци до безкрай. Не можем да не обърнем заслужено внимание и на роклята-гащеризон с пола и колан. Пленителен десен, допълнен с бродерии в долната част на полата, джобче в предната страна и няколко махащи с криле пеперуди закачени на колана. Нежно розовият десен ни говори за ефирност . Без значение с кой от типовете на детски рокли от новата колекцията на бранда да ощастливите дъщеричката си вашата дъщеря , няма да сгрешите .

детски рокли 2 Разнообразие от
детски рокли

Висококачествена грижа

Произведени само и единствено в България , с най-хубавите истински материи и невероятни багри и неповторими орнаменти , детски рокли на бранда са пренасящи във приказна реалност. Ако пожелаете да подсилите визията с други детайли, можете да погледнете асортимента от шапки, очила, чантички и орнаменти за коса, които са пълен унисон с пролетните тенденции . не пропускайте шанса да разгледате и новите пролетни колекции от дрехи за момчета .

Бебешки рокли
Блузи за момичета
Детски рокли
Детски клинове
Бебешки клинове
Долнище за бебета
Детски долнища
Детски блузи
Бебешки дрехи
Детски якета
Детски раници
Детски дрехи за момичета
Детски анцузи
Бебешки играчки
Детски пижами
Бебешки бодита
Бебешки комплекти
Детски комплекти
Комплекти за изписване за момче
Комплекти за изписване за момиче

детски рокли 3 Разнообразие от
детски рокли
детски рокли 4 Разнообразие от
детски рокли
детски рокли 5 Разнообразие от
детски рокли
детски рокли 6 Разнообразие от
детски рокли
детски рокли 7 Разнообразие от
детски рокли

Пролетни вълнения в новите за детски рокли
Детски рокли за бебета
Пролет на „Точици“
Детски рокли за ежедневието
Висококачествена грижа

Leave a Reply